Dostava in stroški dostave

Blago se odpremi v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi se odpremi še isti dan, najkasneje pa v dveh delovnih dneh. V primeru, da izdelka ni na zalogi, se rok dobave podaljša in se med strankama sporazumno določi.  

Da bi naročene artikle dostavili čim hitreje, smo za ta namen izbrali najoptimalnejšo pot. To je paketna dostava DPD d.o.o., ki omogoča, da vam paket dostavimo že naslednji dan. Če vas v času dostave ni na naslovu, ki ste ga navedli ob naročilu, vam bo kurir pustil obvestilo o prispeli pošiljki. V tem primeru vas prosimo, da kurirja pokličete na telefonsko številko, ki je navedena na obvestilu in se dogovorite za nov termin dostave. Ponovna dostava je brezplačna. S kurirjem se lahko dogovorite tudi, da vas paket čaka na vaši najbljižji pošti.

Ne glede na težo in velikost izdelka so stroški dostave enotni (celotna Slovenija) in znašajo 2,5 EUR.

Pri nakupu nad 50€ je poštnina brezplačna.

Za dostavo na želen naslov poskrbita Pošta Slovenije pri plačilu po predračunu ali preko Paypal-a in DPD pri plačilu po povzetju, ponudnik pa si pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem lahko naročilo izpolnil bolj učinkovito.  Običajno lahko dostavo pošiljke pričakujete naslednji delovni dan po odpremi ter najkasneje v roku treh delovnih dni po odpremi. 

Pošiljamo samo v Slovenijo.